Gepost op 03-10-2018 in

“Wat moet ik doen om gelukkig te worden ?” Je moet maar googelen om duizend en één tips en antwoorden op die vraag te vinden. Maar had je ook gedacht dat deze vraag in het Evangelie staat? Daar wordt ze aan Jezus gesteld door een rijke, jonge man. Wil je weten wat het antwoord van Jezus is? Je kan het nalezen in Marcus 10,17-27. Of je kan ook naar de startviering van de Emmaüswerking komen op 13 oktober 2018 om 18uur in de kerk van Winksele. Dan beginnen we samen het nieuwe catechesejaar met een toffe gezinsviering voor jong en oud – en dan zullen we horen hoe je volgens Jezus gelukkig kan worden.

De kinderen die dit jaar hun Eerste Communie doen en het Vormsel ontvangen, komen reeds om 16u30 samen in het parochiecentrum Winxel voor een eerste catechesebijeenkomst waarbij ook de ouders van harte welkom zijn. Daarna hopen we jullie allemaal te mogen ontmoeten in de viering in de kerk. Aansluitend kan er bij een glaasje nog rustig nagepraat worden. Wil je ook weten hoe je gelukkig kan worden? Kom dan zeker langs !

happy Chison

Share