Gepost op 09-10-2018 in

Tegenslag hebben we allemaal wel eens. Soms heeft dat ook verstrekkende gevolgen. Tot welke verrassende of herkenbare taferelen dat kan leiden, tonen de personages in Zondagswake u op geheel eigen wijze.

Regisseur Johan Knuts gaat met spelers, klussers en helpers van Herentse sociale organisaties (Groepswerking Marant, Stapke in de Wereld en Welzijnszorg) op zoek naar de krachtige eenvoud van beeldend theater. Samen brengen ze een universeel verhaal over verbondenheid.

Nu eens doen ze dat baldadig en grappig, dan weer fragiel en ontroerend. Zondagswake is uitgegroeid tot meer dan een voorstelling in wording. Repetities en voorbereidingen zijn een welkome gelegenheid om zonder vooroordelen samen te werken en een open en oprechte sociale dialoog te voeren.

De spelers en makers van Zondagswake vinden trouwens dat kommer en kwel al vaak genoeg centraal staat. Hoog tijd dus om de verbeelding aan de macht te laten en te kiezen voor de ontwapenende kracht van schoonheid en van troost.

Kom en laat u verrassen door deze unieke voorstelling!

Zondagswake – 16 en 17 november 2018 in GC De Wildeman
Kaarten: www.gcdewildeman.be – 016 85 30 20
Met steun van Beweging.net (KWB, Femma), GC De Wildeman en Sociaal Huis Herent.
Voor meer info over de Welzijnszorgcampagne 2018: www.samentegenarmoede.be

Share