Gepost op 18-12-2018 in

Op zaterdagnamiddag 5 januari vindt het jaarlijkse sterzingen plaats. Om 14 u. verzamelen de kinderen in De Kraal (Temerestr. 19c). Daar maken we kennis met het goede doel waarvoor we geld zullen “bijeenzingen”. Dit jaar is dat St. Joseph’s Charity Institute, een weeshuis voor kinderen in Tamil Nadu, in het zuiden van Indië, http://www.sjc.org.in/. Na het oefenen van de liedjes trekken we dan verdeeld in kleinere groepjes en onder begeleiding van een volwassene het dorp in. Tegen 17 u zijn we terug in de school om samen iets te eten en te drinken.
De kinderen komen verkleed als koning. Wie een ster heeft mag die meebrengen. Gezien het vroeg donker wordt, is reflecterend materiaal (bv. hesjes) allerminst overbodig.
Ouders die zich kunnen vrijmaken, nodigen we graag uit om mee te helpen bij de begeleiding van de sterzangers!

Om 18 u. trekken de naar de kerk voor de traditionele Driekoningenviering. Alle ouders zijn van harte welkom.

Na de viering is iedereen nog zeer welkom op ‘Toost’, een nieuwjaarsdrink voor de hele Winkselse gemeenschap. Dat wordt beslist een toffe afsluiter !

Aanmelden kan via thomas.knieps@telenet.be  Laat ook even weten of je als mama of papa zal meekomen om een groepje te begeleiden.

Share