Gepost op 21-09-2019 in

Tijdens de viering voor Solidariteit en Dankbaarheid ter gelegenheid van de nieuwe opdracht van pastoor Patrick werd de “P-magazine”-versie van Kerk en Leven verspreid. Het krantje met getuigenissen van mensen over Pastoor Patrick is zeer gegeerd. De 300 exemplaren gingen in een flits de “kerk”-deur uit.  Heb jij er geen kunnen bemachtigen ?  Er komt nog een tweede druk. Reserveer jouw exemplaar door je naam en e-mailadres op een lijst te schrijven die in alle kerken van ons gewezen Dekenaat Herent zullen liggen vanaf het weekend van 28 en 29 september tot het laatste weekend van oktober. Ook in de federatiesecretariaten zal je terecht kunnen om jouw krantje te reserveren (secretariaatveltem@skynet.be)   Wanneer de herdruk gebeurd is, verwittigen we jou dat je het krantje kan gaan afhalen.

Share