Gepost op 16-10-2019 in , , , , , ,


Elk jaar brengt Welzijnszorg samen met enkele partners waaronder Marant, Beweging.net, Hart Boven Hard en de Vluchtelingenwerkgroep Grosh een podiumprogramma in De Wildeman.  Zo willen we de problematiek van armoede en sociale uitsluiting letterlijk en figuurlijk voor het voetlicht brengen.

Dit jaar presenteren we u graag het sociaal-artistiek theaterprogramma ‘Begoocheling. Dromen en verwachtingen’ van Compagnie Tartaren.

Afspraak op zaterdag 23 november 2019 om 20:30 in De Wildeman

In het programma komen nieuwkomers in België aan het woord. Cie Tartaren peilt naar hun dromen en naar de verwachtingen die de maatschappij van hen heeft. In hoeverre rijmen deze? Wordt hun verhaal een ontgoocheling of een succes?

Cie Tartaren gaat in gesprek met mensen die maximaal vijf jaar in België wonen. Ze is nieuwsgierig naar de verwachtingen van de mensen zelf, hun directe omgeving en de maatschappij.  Veranderen je verwachtingen en dromen? Bepaalt de context waarin je terecht komt wat je van je toekomst verwacht? Deze gesprekken vormen het materiaal waarmee regisseurs Wim Oris en Siebe Geens aan de slag gaan.

Meer informatie en tickets vind je hier.

Share