Gepost op 27-09-2021 in ,

Podiumprogramma Welzijnszorg

Vrijdag 22 oktober 2021 – 20.30 uur GC De Wildeman Herent

Nu de corona-context langzaam maar zeker verbetert, neemt ook de werkgroep Herent van Welzijnszorg de draad weer op. Op vrijdag 22 oktober organiseren we samen met Marant, Stapke in de wereld, BewegingHerent.net, Femma en KWB een prachtig podium programma in De Wildeman.

Ik ben iemand/ niemand is het unieke en waargebeurde verhaal van Emilie en haar gezin. Zij slaagt erin om alles, van bij haar geboorte tot vandaag, nu ze eenendertig is, neer te laten schrijven in een roman over haar leven. Ze heeft het over haar turbulente schoolcarrière, haar wilde uitgaansperiode en over haar liefdes. Maar vooral over haar leven in armoede in onze welvaartsmaatschappij.

Met Ik ben iemand/ niemand publiceert Guy Didelez opnieuw een aangrijpend, romantisch, soms humoristisch verhaal, dat je niet licht zult vergeten. Het is vooral een verhaal dat respect afdwingt voor de kracht en de overlevingsvaardigheden die bij gezinnen in armoede dagelijks aan de orde zijn. Guy Didelez werkte voor dit verhaal samen met Lieven De Pril die professioneel en als vrijwilliger actief is bij Welzijnszorg-Armoede Uitsluiten en de vzw Welzijnsschakels, waar armen het woord nemen. Hij bouwde via deze werking vriendschapsrelaties op met veel gezinnen in verborgen armoede. Een van die gezinnen vroeg hem om hun levensverhaal uit te schrijven.

Mis deze voorstelling niet ! Haast je, want de plaatsen zijn beperkt.

Kaarten kan je reserveren op

https://www.gcdewildeman.be/programma/ik-ben-iemand-niemand-paco-producties

Share