Laden Activiteiten

« All Events

  • Dit activiteit is voorbij.

Valentijnsviering

15 februari om 18:00 - 19:00

Amor, amour, love, Liebe, elsker, agapy, cinta, uthando, renmen, in welke taal ook, waar ook ter wereld: mensen verlangen ernaar bemind te worden door een ander; mensen verlangen ernaar iemand anders te beminnen. Het verlangen naar liefde valt niet uit te roeien; zonder liefde kan een mens letterlijk niet leven. De liefde geeft kracht en ziel en zin aan het leven.
Zoveel woorden er bestaan, zoveel gezichten heeft ook de liefde. Elke liefdesgeschiedenis heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen taal. Op zaterdag 15 februari komen we samen in de kerk van Herent om onze liefdesrelaties te vieren – in hun grootsheid én hun kwetsbaarheid, in hun lukken en (soms) mislukken. Wat is het geheim van onze liefde? Welk woord draagt onze relatie – door alles heen?
Met getuigenissen en poëzie, met prachtige liefdesliederen, gezongen door het ensemble Kwartituur, met woorden en rituelen zetten we de kracht van de liefde in de verf om ze van binnenuit te versterken.
Pol Verdoodt zal deze eigentijdse viering ook verder bezielen.
De werkgroep relatiepastoraal van Herent-Kampenhout-Kortenberg verwelkomt in deze viering iedereen die de liefde wil vieren.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
18:00 - 19:00
Activiteit Categorie:

Organisator

Werkgroep relatievorming federatie

Locatie

Onze-Lieve-Vrouwekerk Herent
Onze-Lieve-Vrouwplein 34
Herent, Vlaams-Brabant 3020 België
+ Google Maps
Telefoon:
016 22 91 24